-

Στην κείμενο που ακολουθεί περιλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες που διευκολύνουν τον χρήστη στην πλοήγησή του στην ιστοσελίδα www.sakkoulas.com. Διαβάστε εδώ για να αποκτήσετε μια γρήγορη εικόνα ως προς την δομή της ιστοσελίδας, μάθετε πώς θα αναζητείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, ενημερωθείτε για τις συμφέρουσες προσφορές μας, εξοικειωθείτε εν συντομία με την διαδικασία πραγματοποίησης αγορών, πληροφορηθείτε τους τρόπους επικοινωνίας με τον εκδοτικό οίκο, εντοπίστε μας σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και άλλα πολλά που σας ενδιαφέρουν!

Αρχική σελίδα | Αναζήτηση | Εγγραφή νέου χρήστη | Σύνδεση (login)
Προστασία προσωπικών δεδομένων | Παραγγελίες

Αρχική σελίδα

Η σελίδα αυτή αποτελεί την βασική πύλη εισόδου στον ψηφιακό κόσμο της Π.Ν. Σάκκουλας.

• Κάντε κλικ στα κυλιόμενα μηνύματα που σας ενδιαφέρουν για να επισκεφθείτε τις σελίδες που επιθυμείτε ή να διαβάσετε περισσότερα.
• Ενημερωθείτε μέσω της ενότητας επίκαιρα θέματα για τις τελευταίες εξελίξεις στην νομολογία και την νομοθεσία μας ή για πληροφορίες (πρόσφατες αναρτήσεις κ.λπ.) που αφορούν τα ηλεκτρονικά περιοδικά μας.
• Δείτε, μέσω της ενότητας οι προτάσεις μας διάφορες εκδόσεις που επιλέξαμε για σας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
• Εγγραφείτε στο Newsletter μας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο σχετικό πεδίο.

Σημαντική διευκρίνιση!
Οι πληροφορίες που ακολουθούν αποτελούν έναν οδηγό πλοήγησης στο ONLINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ μας.
Επιλέγοντας ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, μπορείτε να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή της διαδρομής και των δραστηριοτήτων της Π.Ν. Σάκκουλας.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πλοήγηση στις ONLINE ΕΚΔΟΣΕΙΣ μας, πατήστε ONLINE ΕΚΔΟΣΕΙΣ και στην συνέχεια επιλέξτε "Βοήθεια" στο κάτω μέρος της οθόνης.

Online βιβλιοπωλείο | Αρχική σελίδα

Κατηγορίες
Κάντε κλικ εδώ για να επισκοπήσετε όλους τους θεματικούς τομείς στους οποίους έχουμε κατατάξει τα βιβλία που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο. Η βασική διάκριση γίνεται ανάμεσα σε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία. Επιλέξτε την υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει (π.χ. Ποινικές επιστήμες) για να δείτε το σύνολο των βιβλίων της. Επιμέρους θεματικές ενότητες θα συναντήσετε αφού μεταβείτε στην υποκατηγορία επιλέξατε (π.χ. Ποινικό Δίκαιο | Ποινική Δικονομία | Εγκληματολογία, Σωφρονιστική, Ποινική Καταστολή, Ανακριτική).
Tip! Για να μεταβείτε γρήγορα στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει, δείτε παρακάτω στην ενότητα Footer quick links!

Αναζήτηση
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ενότητα Αναζήτηση.

Νέες κυκλοφορίες
Από την αρχική σελίδα έχετε την δυνατότητα να δείτε τους τέσσερεις τελευταίους τίτλους που φιλοξενούνται στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας. Κάντε κλικ στο κάτω μέρος του σχετικού πεδίου για να δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες. Πατήστε στα σχετικά πεδία για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε βιβλίο και, αν σας ενδιαφέρει, να το αγοράσετε! Αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία αγοράς δείτε στην ενότητα Παραγγελίες.

Οι προτάσεις μας
Επιλέγουμε για σας και σας προτείνουμε! Γνωρίστε επιλεγμένα βιβλία των εκδόσεων Π.Ν. Σάκκουλας. Πατήστε στα σχετικά πεδία για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε βιβλίο και, αν σας ενδιαφέρει, να το αγοράσετε! Αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία αγοράς δείτε στην ενότητα Παραγγελίες.

Εγγραφή στο Newsletter
Εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης χρηστών της www.sakkoulas.com. Πληκτρολογήστε το e-mail σας, πατήστε "εγγραφή" και τελειώσατε! Πλέον, μπορείτε να έρχεστε άμεσα σε επαφή με τις τελευταίες εκδοτικές εξελίξεις και να πληροφορήστε τα τελευταία νέα για κωδικοποιήσεις, εγχειρίδια, μονογραφίες, συλλογικά έργα ή περιοδικά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σύνδεση
Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα στην πλοήγησή σας που συνδέονται με την ιδιότητα του μέλους (επισκόπηση καλαθιού αγορών, δυνατότητα online αγοράς κ.λπ.). Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ενότητα Σύνδεση (login).

Εγγραφή
Δεν είστε μέλος; Εγγραφείτε για να αποκτήσετε την δυνατότητα να πλοηγήστε με τα προσωπικά σας στοιχεία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ενότητα Προστασία προσωπικών δεδομένων). Η διαδικασία είναι εύκολη, σύντομη και ασφαλής! Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ενότητα Εγγραφή νέου χρήστη.

Βοήθεια
Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι βρίσκετε ήδη εδώ! Κάντε κλικ στο πεδίο "βοήθεια" κάθε φορά που συναντάτε κάποια δυσκολία ή όποτε θέλετε κάποια πληροφορία που θα σας διευκολύνει στην πλοήγησή σας.

Επικοινωνία
Κάντε κλικ σε αυτήν για να μάθετε πού θα μας βρείτε (τα καταστήματά μας), για να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, για να υποβάλλετε κάποιο ερώτημα για θέματα παραγγελιών ή για τον λογαριασμό σας.

Βρείτε μας στο facebook
Ακολουθήστε μας στο δημοφιλέστερο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και ελάτε να ανταλλάξουμε πληροφορίες για την εκδοτική, νομοθετική και νομολογιακή επικαιρότητα.
Ακολουθήστε μας στο twitter: Για τους λάτρεις των σύντομων, καίριων πληροφοριών, δημιουργήσαμε λογαριασμό στο twitter. Ακολουθήστε μα ς για να έχετε γρήγορη ενημέρωση για τις τελευταίες μας εκδόσεις – και όχι μόνο!

Ποινικά Χρονικά – Χρονικά Ιδιωτικού  Δικαίου – Κώδικες
Μεταβείτε με ένα κλικ από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας στα τελευταία τεύχη των Ποινικών Χρονικών και των Χρονικών Ιδιωτικού Δικαίου ή πλοηγηθείτε στους σημαντικότερους κώδικες της νομοθεσίας μας στις online εκδόσεις του εκδοτικού μας οίκου.
Tip! Στα ηλεκτρονικά περιοδικά μας μπορείτε να μεταβείτε επιλέγοντας ONLINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ στο επάνω μέρος της σελίδας όπου βρίσκεστε.

Footer quick links
Μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα στις βασικές ομάδες προϊόντων (ελληνικά βιβλία, ξενόγλωσσα βιβλία) ή στις βασικές σελίδες (οι προτάσεις μας, νέοι τίτλοι, προσφορές) από τις επιλογές που βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας. Για ταχύτερη πρόσβαση δεν χρειάζεται να επιστρέφετε στην αρχική σελίδα μας. Όπου κι αν έχετε οδηγηθεί κατά την πλοήγησή σας μπορείτε να επιλέξετε τις βασικές αυτές σελίδες – Τα quick links είναι διαθέσιμα σε όλες τις σελίδες μας.
Χαθήκατε; Όπου κι αν βρεθείτε κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα αυτή, κάντε κλικ στο λογότυπο του εκδοτικού οίκου Π.Ν. Σάκκουλας και μεταβείτε αμέσως στην αρχική σελίδα.

-

Αναζήτηση

Γρήγορη αναζήτηση
Στο επάνω μέρος της σελίδας δεξιά από την ένδειξη "κατηγορίες") υπάρχουν μηχανές αναζήτησης. Για να χρησιμοποιήσετε την "γρήγορη αναζήτηση", συμπληρώστε στο σχετικό πεδίο τον όρο ή τους όρους που αναζητείτε. Αυτοί μπορεί να είναι τμήμα του τίτλου ενός βιβλίου (π.χ. "ποινικό δίκαιο"), το επώνυμο ενός συγγραφέα (π.χ. "Ανδρουλάκης"), όρος που βρίσκεται στον υπότιτλο ενός βιβλίου (π.χ. "συναλλαγή") κ.λπ. Επιλέξτε από το μενού (δεξιά από το πλαίσιο) την επιλογή "σε όλο το eshop", αν επιθυμείτε η αναζήτηση να γίνει στο σύνολο των περιεχομένων του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου μας, ή εξιδεικεύστε την επιλογή σας, σε περίπτωση που η αναζήτησή σας αφορά (μόνο) ελληνικά ή (μόνο) ξενόγλωσσα βιβλία, ή αν επιθυμείτε να ψάξετε κάτι μόνο στα προτεινόμενα από εμάς βιβλία ή να περιοριστείτε στις νέες κυκλοφορίες. Εν συνεχεία πατήστε "Αναζήτηση".
Προσοχή! Αν δεν χρησιμοποιήσετε τα κριτήρια εξειδίκευσης της αναζήτησής σας, μην ξεχάσετε να πατήσετε Αναζήτηση (δίπλα από το μενού επιλογών).

Σύνθετη αναζήτηση:
Απευθύνεται στους χρήστες που επιθυμούν να εξειδικεύσουν τα αναζητούμενα προϊόντα, με σκοπό τον περιορισμό των αποτελεσμάτων.
• Συμπληρώστε το πεδίο "λέξεις-κλειδιά", εφόσον γνωρίζετε χαρακτηριστικές λέξεις ή φράσεις που αφορούν το προϊόν ή εφόσον θέλετε να περιορίσετε θεματικά την αναζήτησή σας.
• Συμπληρώστε το πεδίο "συγγραφέας / επιμελητής", εφόσον γνωρίζετε το επώνυμο του συγγραφέα ή του επιμελητή του βιβλίου που αναζητείτε.
• Συμπληρώστε το πεδίο "λέξεις στον τίτλο", εφόσον γνωρίζετε χαρακτηριστικές λέξεις (π.χ. "κάρτες") ή φράσεις (π.χ. "γονική μέριμνα") που περιέχονται στον τίτλο του βιβλίου που αναζητείτε.
• Συμπληρώστε το πεδίο "ISBN", εφόσον γνωρίζετε τον ISBN του βιβλίου που αναζητείτε.
• Επιλέξτε τον τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων, χρησιμοποιώντας το μενού της "ταξινόμησης αποτελεσμάτων".
Tip! Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε περισσότερα από ένα πεδία για να περιορίσετε ακόμη περισσότερο το πλήθος των αποτελεσμάτων της αναζήτησης.
Tip! Έχετε την δυνατότητα να περιορίσετε το πλήθος των αποτελεσμάτων της αναζήτησης χρησιμοποιώντας και τα κριτήρια που προσφέρονται από την μηχανή σύνθετης αναζήτησης στην δεξιά πλευρά (κατηγορία, εκδότης, έτος έκδοσης).

Εγγραφή νέου χρήστη

Η πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sakkoulas.com προϋποθέτει προηγούμενη εγγραφή του χρήστη. Η διαδικασία εγγραφής διατίθεται δωρεάν. Το σύστημα ζητά από τον χρήστη τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εγγραφή. Στις περιπτώσεις αυτές δίπλα από το σχετικό πεδίο εμφανίζεται ένας αστερίσκος (*). Ο χρήστης καλείται να επιλέξει ένα μοναδικό όνομα χρήστη (username), μέσω του οποίου καθίσταται δυνατή η αναγνώρισή του από το www.sakkoulas.com. Καλείται επίσης να επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης (password) για την επιβεβαίωση του προσώπου του χρήστη και την ασφάλεια της συναλλαγής. Οι κωδικοί αυτοί ζητούνται από τον χρήστη σε κάθε νέα είσοδό του (login) στο σύστημα.
Τα στοιχεία αυτά συμβάλλουν στην διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη και για τον λόγο αυτό απαγορεύεται η ανακοίνωσή τους σε τρίτους. Η εταιρεία Π.Ν. Σάκκουλας Α.Ε. (www.sakkoulas.com) δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συνέπειες που θα προκύψουν, λόγω διαρροής των στοιχείων, από την αθέμιτη χρήση του ονόματος χρήστη ή (και) του κωδικού πρόσβασης εκ μέρους μη δκαιούχων προσώπων.

Σύνδεση (login)

Για να συνδεθείτε στο σύστημα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής νέου χρήστη. Σχετικά με αυτήν δείτε την προηγούμενη ενότητα. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) και πατήστε "σύνδεση".
Tip! Σημειώνεται ότι τα ψηφία και οι χαρακτήρες από τα οποία αποτελούνται οι κωδικοί (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) πρέπει να πληκτρολογούνται ακριβώς στην μορφή που είχαν κατά την διαδικασία εγγραφής (προσέξτε κατά την πληκτρολόγηση την διαφορά ανάμεσα σε πεζά και κεφαλαία, ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες).
Υπενθυμίζεται ο απόρρητος χαρακτήρας των ανωτέρω στοιχείων, καθώς και το γεγονός ότι η εταιρεία Π.Ν. Σάκκουλας Α.Ε. (www.sakkoulas.com) δεν φέρει καμία ευθύνη για τις συνέπειες που θα προκύψουν, λόγω διαρροής των στοιχείων, από την αθέμιτη χρήση του ονόματος χρήστη ή (και) του κωδικού πρόσβασης εκ μέρους μη δικαιούχων προσώπων.

Ο λογαριασμός μου

Αφότου συνδεθείτε στο σύστημα, στο σημείο όπου πριν εμφανιζόταν η σύνδεση, θα εμφανίζεται ο λογαριασμός μου. Κάνοντας κλικ σε αυτόν, μπορείτε να δείτε (και να αλλάξετε) τα στοιχεία του λογαριασμού σας, να επισκοπήσετε τις παραγγελίες σας, καθώς και τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι αγορών σας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής είναι η εκ μέρους του χρήστη γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων του. Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας που ακολουθείται για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας ζητείται από τον χρήστη το ονοματεπώνυμό του, η διεύθυνση όπου επιθυμεί να αποσταλούν τα προϊόντα που επέλεξε, ένας αριθμός τηλεφωνικής επικοινωνίας (σταθερού ή κινητού), που θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή του, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του (e-mail address) κ.λπ. Εφόσον επιλεγεί πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, είναι αναγκαία η γνωστοποίηση του αριθμού και της ημερομηνίας λήξεώς της κάρτας.
Η εταιρεία Π.Ν. Σάκκουλας Α.Ε.(www.sakkoulas.com), συμμορφούμενη πλήρως προς τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και στις διεθνείς συμβάσεις, παρέχει την διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και άνευ προηγούμενης έγκρισης του χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος χρήση προσωπικών του δεδομένων. Η εταιρεία με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δεν δημοσιοποιεί, δεν πωλεί και δεν ανταλλάσσει προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που της εμπιστεύονται οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας. Κατ' εξαίρεση, είναι δυνατή η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία, τηρουμένης σε κάθε περίπτωση της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.λπ.
Αυτονοήτως, ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να προβεί στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που έχει γνωστοποιήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς και να περιορίσει ή να ακυρώσει την χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με την συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

Παραγγελίες

Η πραγματοποίηση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας προϋποθέτει την ακόλουθη διαδικασία:

Είσοδος χρήστη:
Η πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sakkoulas.com προϋποθέτει προηγούμενη εγγραφή νέου χρήστη. Εφόσον ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος, απαιτείται η εισαγωγή του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) (Δείτε στην ενότητα σύνδεση – login). Υπενθυμίζεται ότι τα ψηφία και οι χαρακτήρες από τα οποία αποτελούνται οι κωδικοί (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) πρέπει να πληκτρολογούνται ακριβώς στην μορφή που είχαν κατά την διαδικασία εγγραφής (προσέξτε κατά την πληκτρολόγηση την διαφορά ανάμεσα σε πεζά και κεφαλαία, ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες).

Επιλογή προϊόντος:
Επιλέξτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να αγοράσετε. Πατήστε "αγορά". Επιλέξτε "συνέχεια αγορών" αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας ή "ολοκλήρωση παραγγελίας" αν την έχετε ολοκληρώσει.

Συνέχεια αγορών:
Επαναλάβετε την διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω ("επιλογή προϊόντος").

Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Επιλέξτε τύπο παραστατικού (τιμολόγιο ή απόδειξη). Επιλέξτε διεύθυνση αποστολής (Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από την προεπιλεγμένη, επιλέξτε το σχετικό πεδίο και συμπληρώστε την διεύθυνση αποστολής.

Τρόπος αποστολής:
Επιλέξτε τον τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας σας.

Σύνοψη προϊόντων:
Επισκοπήστε τα στοιχεία που έχετε εισαγάγει και επιβεβαιώστε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.

Σχόλια:
Εφόσον το επιθυμείτε, συμπληρώστε σχόλια στο προβλεπόμενο χώρο.

Καταχώριση παραγγελίας:
Πατήστε "καταχώριση παραγγελίας" για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.